Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10010471 www.bgdnes.bg

Крис Костов стана гейша

Цветна фотосесия на певеца кара феновете да се почесват по главата 

Няма граници и прегради пред Кристиан Костов - най-новата му визия е на гейша.

Стройният като фиданка изпълнител, който стигна рекордното за България второ място на конкурса "Евровизия" преди няколко години, показва кадри от дръзка фотосесия, в която е трудно да бъде разпознат.

Скрит под тонове руж, със силни сенки над очите, начервени устни и инкрустирани бляскащи бижута по лицето, Кристиан Костов е в компанията на момиче, което е със същия стайлинг. Разликата между двата пола е максимално размита - като везните клонят към нея. И двамата са с разпуснати дълги кестеняви коси и забучени в тях цветя. На пръстите носят тежки и цветни пръстени, ноктите са лакирани, но това не е новост за Крис Костов, той отдавна го прави. Двамата са в крещящи кимона с всевъзможни цветове - синьо, жълто, червено, оранжево, розово, цикламено.

Реклама

"Толкова много неща се случват в момента в живота ми, емоциите са като всепоглъщаша вълна! Чувствам, че съм точно там, където трябва!", хвали се Костов за новите си визии. Напоследък изпълнителят все по-често се пуска в дрехи, които обикновено седят на женските рафтове в магазините - като прозрачни впити блузки на голо например.

Преди известно време Крис призна, че се бори с тежки паникатаки. "Имам някои психологически проблеми и се боря с пристъпи на тревожност от 4 до над 10 пъти дневно. Единственото нещо, което ме държи, сте вие", каза в благодарствено обръщение към феновете си изпълнителят от "Евровизия".

"Толкова е странно - всеки път, когато погледнете в нечий профил в Инстаграм, вие си мислите, че той или тя живее "перфектно". Нека не забравяме, че това е просто социална медия и не всичко, което тези хора са постнали, е реално. Напишете съобщение или се обадете на някой, който е бил наистина важен за вас преди, но сега не си говорите или сте се скарали и вече не сте приятели. Ние всички заслужаваме втори шанс", сподели тогава Крис, но така и не издаде повече подробности.

Междувременно вижте няколко кадъра от свръхцветната фотосесия!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама