Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/10015612 www.bgdnes.bg

Койна Русева против изневерите

"Всяка изневяра е лъжа и като такава е непростима! Дали изневярата е в интернет или извън него, няма значение. Виртуалното пространство е най-опасно за самотните хора, затова ги съветвам да дойдат да гледат "Лъжата" в Созопол." Така покани зрителите на хитовия си спектакъл актрисата Койна Русева, която само топфотографите на "България Днес" щракнаха да се подготвя за участието заедно с колежката си Милена Маркова-Маца и Стефан Иванов.

В кадъра липсва Асен Блатечки, който също участва в постановката, но той вече ги чака на морето. На 1 август компанията ще играе "Лъжата" от Флориан Зелер в Созопол. А преди това Койна и Маца обсъдиха на фреш и лимонада последните приготовления за спектакъла. Русева бе в модерна дълга риза и с маратонки крокс, а Маца - в риза и сако, доста начумерена. "Хората мислят, че мога да бъда единствено смешна и забавна. Самата истина е, че аз съм тотална противоположност в живота", казва Милена за себе си, подчертавайки, че популярността не я е променила. 44-годишната актриса е споделяла, че може да говори с делфини, срещала се е с Роби Уилямс наяве, а на сън се е целувала с него, но никога и за нищо на света не би простила изневяра. "В моя живот има двама мъже - това са Орлин, съпругът ми, и синът ми Орлин. Но не бих простила лъжата, особено когато е свързана с изневяра", категорична е Маца.

В центъра на действието на постановката, в която двете актриси участват, са две семейни двойки, които непрекъснато си изневеряват. Те са от средната класа и по свой начин се борят с проблемите на средната възраст, не оставяйки възможност на зрителя да симпатизира на когото и да било от тях. А вътре в него остават оплетени за пореден път всички човешки слабости, недостатъчности, осъществени и неосъществени желания, а също и смешно-тъжната практика да се прехвърля вината върху другите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама