Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10015732 www.bgdnes.bg

Стриптийзьорка приключи с Мейуедър

Бившата боксова звезда Флойд Мейуедър бе зарязан от годеницата си. Стриптийзьорката Ана Монро обяви, че е приключила с боксьора.

Причина за крайното й решение са действията на ексцентричния спортист. Мейуедър бе заснет да се разхожда с бившата си приятелка Галиен Набила в Ню Йорк. Това стана, докато гаджето му бе Лас Вегас.

Реклама

След случката Ана, която е на 29 години, споделила на приятели, че е изхвърлила Флойд от живота си.

"Ана е съсипана, защото смяташе, че ще се оженят и ще имат деца - разкри близък до мацето пред "Сън". - Тя му даде всичко от себе си. Дори вече имаше среща с организатор на сватби. След като видя снимките с бившата му, каза, че е приключила с Флайд. Нарече го "кръшкач" и го обвини, че винаги се мотае с други жени зад гърба й."

Мейуедър предложи на Ана - водеща танцьорка в клуба му в Лас Вегас - малко след като новината за връзката им бе разкрита през януари. Монро публикува снимки на голям годежен пръстен с диамант. Двамата искаха да се оженят до края на тази година и да започнат да работят за бебе.

Галиен бе гадже на Мейуедър през 2019 година. Тя е изключително популярна в социалните мрежи, като може да се похвали с над 576 000 последователи в инстаграм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама