Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10020984 www.bgdnes.bg

Щерката на Бони учи за шеф на болница

Заляга яко над книгите

Нека Миа да стане достоен човек, полезен на обществото, казва фолкпевицата

За шеф на болница се стяга дъщерята на Бони - Михаела.

Наследничката на певицата вече е избрала с какво да се занимава, въпреки че съвсем скоро завърши училище. Михаела ще учи "Здравен мениджмънт".

Щерката на Бони иска да се развива в сектор "Здравеопазване". Единственото дете на певицата наесен ще е първи курс в елитен столичен университет. Тя е приета в специалност "Бизнес предприемачество, мениджмънт и финанси".

Реклама

"Михаела има план, след като завърши бакалавъра си. Като магистратура ще запише "Здравен мениджмънт". Искам Михаела да стане достоен човек. Да бъде полезна на обществото, на България", каза пред вестника Бони.

Въпреки че наскоро тръгна по стъпките на майка си в музиката, Михаела иска да се изучи. Тя яко заляга над учебници, дори и по време на ваканцията си. Такова е й желанието на майка й.

Наследниката на Бони вече има записана песен. Тя, разбира се, е в дует с майка й. Михаела има и артистично име - Миа.

"Трябва да се учи - категорична е легендата в попфолка. Пеенето е до време, а образованието за цял живот. Нека се изучи, пък ще видим. Винаги може да пее, въпреки че не съм сигурна, че ще занимава с музика", каза още пред "България Днес" Бони.

Изпълнителката на редица хитове подсигурява всичко на единственото си дете. Освен че ще плаща за образованието на щерка си, Бони й даде добър старт в живота.

Фолкаджийката подари на дъщеря си бижута за 100 бона по случай абитуриентския й бал.

"Маме, ето тези накити струват колкото един апартамент. Можеш да си ги носиш, да ги продадеш, ти си решаваш", заяви развълнувано звездната майка на бала на Михаела.

Реклама
Реклама
Реклама