Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10020995 www.bgdnes.bg

Синът на Владимир Живков се върна от САЩ да го изпрати

Дъщеря му Елизабет и Тодор Славков също се простиха с покойния син на Тато

Синът на покойния Владимир Живков се върна от САЩ, за да изпрати татко си в последния му път. Тодор Живков-младши, който е кръстен на своя прочут дядо, успя да прелети хиляди километри, за да присъства на поклонението в горещия неделен ден. Тед Влад Живков, както е известен любимият внук на Тато зад океана и който е син на Владимир Живков от първия му брак с Маруся Мирчевска, бе с черна маска и официален тъмен костюм.

Сред най-близките, изпратили Владо Живков, освен живеещият повече от 30 години в Лос Анджелис и печелещ пари от покер Тед Влад Живков бе и Елизабет, дъщерята на Владимир Живков - плод на любовта му с втората му съпруга Валя. Забелязана бе и Жени Живкова. Тя размени няколко думи с Валя и Зорка - майката на Валя и тъща на починалия на 69 години син на дългогодишния партиен и държавен ръководител.

Сред опечалените на тъжното събитие бяха също Валя Славкова - вдовицата на Иван Славков-Батето. Тя е третата и последна съпруга на покойния шеф на БФС. На поклонението глава сведе и Тодор Славков - син на Батето от брака му с Людмила Живкова и внук на Тодор Живков. Той бе с тъмни очила и в компанията на мъж, досущ приличащ на временния шеф на БФС Михаил Касабов, който миналата седмица обяви, че е с положителна проба от коронавирус и пропуска олимпиадата в Токио, където трябваше да бъде представител на ФИФА за цял регион мачове, наблюдавайки дежурните делегати на футболния турнир.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама