Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10021159 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова ще се снима в "Свобода или смърт"

 Актрисата прекара няколко дена в родния Бургас, стана почетен гражданин

Ура! Мария Бакалова пак ще се върне!

Първата българка номинирана за "Оскар", не е забравила корените си. Тя ще снима отново у нас, признава самата Мария.

"Предстоят ми много проекти във Варна, в Бургас, кинопродукции. Чувствам се щастливо, уютно вкъщи. Надявам се, като затихне пандемията, да имам възможност да пътувам по-често и да си прекарвам повече време тук при мама, при тате и при прекрасните хора" - призна пред журналисти актрисата по време на посещението си в родния Бургас, където прекара няколко дена. Там екранната Татур от филма "Борат-2" е забелязана на плажа от нейни фенове. Бакалова не отказва снимки и автографи, но е категорична, че за бъдещите й проекти не иска да говори.

Реклама

С мениджъра си Юли Костов Бакалова има замислени редица нови проекти. Главната цел на двамата българи, добили огромна популярност извън пределите на страната ни, е да проправят път на други български актьори в Холивуд. Те започват работа и по минисериала "Свобода или смърт", който ще разказва българската история на чужденците.

В родния Бургас Мария се срещна и с кмета на морския град. Тя става почетен гражданин на града. Вече е изготвена докладна записка за почетното гражданство на Мария Бакалова и предстои тя да се придвижи по съответния законов ред.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама