Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10021176 www.bgdnes.bg

Роксана дири нов Азис

Иде ли новият Васил?!

 Двойници на костинбродския славей се борят за дуетна половинка на певицата

Иде новият Азис!

Двойници на "славея" от Костинброд се включват в битка за дуетна половинка на фолкпевицата Роксана, видя "България Днес".

Изпълнителката прави онлайн конкурс, в който гласовити мъже и жени показват данните си и се надяват да бъдат избрани. Голяма част от мераклиите много напомнят на Азис от началото на кариерата му - млади и нахъсани. Освен на външен вид певческите им способности по нищо не отстъпват на тези на Васко.

Това е втората част на проекта на Роксана "Пей с мен - дуетът". Целта на певицата е не само да прави интересни парчета с нови лица, но и даде път на някой млад талант, за да бъде забелязан и оценен. До броени дни се очаква да излезе дуетната песен с избраната от първия конкурс - Силвия. Името на "Пей с мен - дуетът" е заимствано от шоуто със същото име, което Слави Трифонов направи преди години. Победители в него станаха Дивна и Миро от "Каризма". Младата певица тогава се превърна в звезда и кариерата й и до днес не стихва. Дългия е откривател и на самата Роксана. Антоанета, както е името на певицата по паспорт, стартира самостоятелна кариера като певица след участието си в риалити шоуто "Стани попфолк звезда", част от "Шоуто на Слави". Неин кръстник е Трифонов, който й поставя псевдонима, с който тя се налага като една от най-успешните в жанра.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама