Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10030620 www.bgdnes.bg

"Златно момиче" чака бебе

Медалистката от Рио Любомира Казанова ще става майка

Първо бебе ще проплаче в големия ансамбъл по художествена гимнастика, спечелил бронзов медал на олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г. "Златното момиче" Любомира Казанова очаква дете, научи "България Днес".

Бившата грация, която влезе на пожар в ансамбъла след драмата с Цветелина Стоянова, е около средата на бременността си. Коремчето й вече си личи и издава състоянието й. Очаква се бебето да се появи през зимата.

Реклама

Казанова и съпругът й - гребецът Александър Александров, сияят от щастие в очакване на първата си рожба. Двамата се ожениха през 2018 година. Те вдигнаха приказна сватба в столичен хотел. Шаферки на Казанова бяха Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Снежана Дечева, Михаела Маевска. Християна Тодорова пък бе кума.

Въпреки бременността си Казанова не спира работата си като треньор. След отказването си тя се насочи към подготовката на деца в клуба на президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева - "Левски Илиана". След това бе избрана за треньор на ансамбъла жени на тима.

"Определено ми е по-трудно да съм отстрани, доста по-напрегнато ми е - споделя Казанова. - Дори се шегувах с децата, че предпочитам да отида на още една олимпиада да играя, отколкото да ги гледам на тяхно състезание!"

Бебето ще има и известен дядо. Бащата на Любомира - Милко Казанов. Той печели бронз от олимпиадата в Атланта 1996 година в кану-каяка. Тогава посвещава медала си на новородената си дъщеричка. Близки до звездното спортно семейство отсега се обзалагат, че бебето може да е трето поколение медалист от олимпиада.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама