Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10030647 www.bgdnes.bg

Съвет към Мила Роберт: Не се занимавай с бияча

 Не знаеш какво може да направи!

Приятелско, но анонимно съобщение получава певицата след нападението срещу нея и приятелят й от сотаджия

Актрисата и певица Мила Роберт е получила анонимен приятелски съвет от човек, който познавал охранителя, нанесъл й удари. Доброжелателят я приканвал да не се занимава с него, казва певицата пред "България Днес".

Реклама

Това се е случило ден след нападението срещу нея и приятеля й в нощно заведение във Варна, "Знам кой е нападателят. Четирима човека ми споделиха, че същият охранител е тормозил и тях в различни вечери. По неофициална информация разбрах, че преди е бил полицай", споделя Мила Роберт пред "България Днес". Тя допълва, че е била приятелски предупредена от анонимен източник, който познавал сотаджията, да не се занимава с него, защото не се знае какво може да се случи.

Мила Роберт разказва още, че "охранителят отрича да ме е докосвал и твърди, че си измислям. Доколкото разбрах, е дал показания в полицията, като предполагам, че там е казал същото, което написа и на моя приятелка в инстаграм". Певицата също така ще търси записи на атаката, заснета от камерите, монтирани на платения паркинг близо до бара, където се е разиграла драматичната свада.

"Не искам да го съдя, но трябва да си получи заслуженото", отсича Мила Роберт.

Историята започнала, когато певицата, нейни приятели и гаджето й се срещнали преди дни, за да се забавляват в нощен бар в морския град.

"Заведението е напълно спокойно, разказва пред Нова телевизия пострадалата Роберт. Там се играят игри, събират се предимно млади хора. 5 сутринта е във вторник, ние играем на дженга, след което отиваме да пием шотове. Моят приятел и колега Кристиян Негалов беше подпийнал, но по никакъв начин агресивен. Смееше се с една компания от непознати момчета, говореха си и се черпиха с шотове. Изведнъж един от тази компания агресира без абсолютно никаква причина и започна да налита на бой на Кристиян. Сдърпаха се, но всичко мина сравнително бързо, без кой знае какви последици. Компанията от момчета си тръгна."

След приключването на леката разпра в бара останали Мила, Кристиян и техен приятел, когато се приготвяли да си тръгнат, разказва певицата, дошли петима сотаджии, питатали барманката "Тоя ли е?" и започнали да млатят Кристиян, без да му задават каквито и да е въпроси.

Тя допълва, че на заснето видео се вижда най-агресивният от групата охранители.

Реклама

"Някак успяхме да ги спрем, трудно, но успяхме и се запътихме към такситата" - продължава Роберт. Тогава агресивният ги спира в гръб. По думите на певицата умопомраченият сотаджия отново е започнал да налага нейния приятеля. Певицата се опитва да го спре и му казва: "Аз съм жена и мен ли би ударил?" След тези фраза тя е получила тупаник в сърцето. На видеото се чувало как тя казва "Уау" и получила още един удар, но в рамото.

Атакуваната група успяла да се отскубне от охранителя, след което се метнали в такси и видели как сотаджията се отправил "заплашително" към колата. Таксито потеглило и Мила Роберт заедно с компанията се изнесли от зоната на конфликта.

"Най-логично бе да отидем до болница, но се прибрахме напълно втрещени от случилото се. Аз нямам наранявания, на приятеля ми му тече малко кръв от носа, а на сутринта го боля ченето., спомня си пред "България Днес" Мила Роберт. "Охранителят знаеше как да удря, без да оставя следи, аз получих два тупаника, но приятелят ми бе удрян навсякъде", допълва певицата.

Мила Роберт твърдо заяви, че няма да съди своя нападател, но е подала жалба в Първо районно управление във Варна. Управителят на заведението пред "Нова" е заявил, че помагат на полицията да си свърши работата. В бара работили с охранителната фирма от 2 г. и досега не са имали проблеми. От охранителната фирма също правили проверка на случая.

При направена справка "България Днес" не получи отговор от органите във Варна дали по случая се води разследване и образувано ли е досъдебно производство.

 Агресията може да ме съсипе!

Певицата и актриса Мила Роберт сподели за своето съкрушено емоционално състояние в социалната мрежа: "Това се случи на нас, но се случва на много хора постоянно. Живеем в държава, в която това е нормално. По-скандалното е, че много казват: е, ми той, щом е бил пиян, нормално е. Не е. Малко неща мразя, но агресията може да ме съсипе. Не съм на себе си от случката и не знам какво да правя."

Реклама
Реклама
Реклама