Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10032373 www.bgdnes.bg

Бейл остана без номер в "Реал" (М)

"Реал" (Мадрид) не смята да разчита на Гарет Бейл през следващия сезон. За това красноречиво говори фактът, че уелсецът остана без номер в "белия балет".

Фланелката с №11, която той носеше през цялото време на "Сантяго Бернабеу", бе дадена на Марко Асенсио. Бейл не се е разделял с нея от трансфера си в "кралския клуб" през 2013 година. През миналия сезон той бе под наем в "Тотнъм" и номерът му отиде в Асенсио. От клуба обявиха, че той ще продължи да го носи и занапред.

Реклама

Бейл има договор за още една година с "Реал". Той има няколко предложения от тимове от Америка, но иска да остане в тима. От своя страна ръководството се надява да го продаде, за да успее да вземе някакви пари за него.

Шефовете на "белия балет" предложи нови договори на двама от основните футболисти в тима на Карло Анчелоти. Защитникът Дани Карвахал ще се обвърже с тима до 2025-а. Той ще продължи контракта си, който изтича идното лято, с още три години. Голмайсторът Карим Бензема ще подпише до 2023 г. В момента французинът е под карантина след положителен тест за COVID-19. След изолацията той ще се срещне с шефовете за новия си договор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама