Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10036345 www.bgdnes.bg

Без огромни бюстове на Мис Силикон

Майка на две деца се бори за короната

Без огромни бомби са участничките в конкурса "Мис Силикон". Това призна организаторката Мариана Маринова.

Финалът е на 21 август край брега на морето в Златни пясъци.

"Тази година няма момичетата със свръхмного силикон. Липсват такива с по 700 кубика в пазвите. Всички са с нормални количества. Няма девойки, които да са буквално наблъскани и гърдите им да като балони. Всички са над 20 години, каквото е и условието", каза Маринова.

Реклама

Сред участничките няма популярни личности от родния хайлайф. Всички са обикновени момичета и досега не са попадали под светлините на прожекторите.

"Има няколко девойки, които са участвали на "Мис Плеймейт", ала не са от популярните. Нито са спечелили, нито се е говорило за тях. Тази година има страшно много кандидатки в сравнение с предни издания на конкурса", разкри още шефката на силиконките.

Десет момичета ще се борят за короната, каза още Маринова. Засега са одобрени 11, ала една ще отпадне в последния момент.

"Някои от кандидатките имат повече от една операция. Има девойки, които са тунинговали само гърдите си", признава Маринова.

Победителката ще бъде определена от авторитетно жури. В него ще влязат миналогодишната носителка на приза "Мис Силикон" Екатерина Маринова, плеймейтките Нора Недкова и Марешка Бардем и други.

Маринова открехна завесата и около някои от участничките. Въпреки че официалното им представя ще е през следващия месец, шефката на силиконките разкри специално за "България Днес", че сред кандидатките за короната има майка на две деца.

"Дори е омъжена, а не разведена. Изглежда уникално. Може да скрие шапките на много млади момичета", каза още Маринова.

Реклама
Реклама
Реклама