Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10048184 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Кали: Коалицията на Слави с БСП ме притеснява

Едно е да продаваш шнорхели, друго е да управляваш, казва Калин Сърменов

"Едно е продаваш шнорхели, съвсем друго да управляваш държава."

Така директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов коментира предложения от "Има такъв народ" Пламен Николов за министър-председател.

Според екранния Милото България се нуждае от човек с опит.

"Не го познавам, но разбрах, че продава шнорхели. Моите уважения, но толкова ли няма кого да предложат? Чувам, че е избран след кастинг. Да не мисля тогава какви са били останалите кандидати, щом този господин е убедил Слави и хората му, че той е най-подходящ за поста. Точно тези, които пращат писмо с 12 грешки. Не една или две. А 12! Ако това е нивото в България, съм окей. Но за мен има много по-кадърни хора. Господин Николов може да има качества, ала се съмнявам, че ще се справи начело на държавата", довери пред "България Днес" Сърменов.

Реклама

Шефът на Сатирата е песимист за съставяне на кабинет. Според него правителство няма да има. И отново ще ходим на избори. А според Милото това ще е "пагубно за ситуацията, в която се намираме".

"Докато има коронавирус, ситуацията у нас ще се влошава. Не говоря само от икономическа гледна точка. Точно сега ни трябва човек с опит, който да знае как да дърпа страната ни напред. За съжаление, не виждам перспектива в правителство начело с Пламен Николов", каза още Сърменов.

Певицата Кали е притеснена от политическата ситуация. Работилата дълги години със Слави изпълнителка е дълбоко разочарована, че ИТН най-вероятно ще се коалират с БСП.

"Ку-ку" навремето правеха куп концерти в протест с "червената" партия. А сега същите хора ще управляват с тях. Притеснена съм от коалиция с БСП. Не разбирам защо трябва да се стига дотам", разкри пред вестника Кали.

Певицата е на мнение, че политиците у нас трябва да имат нужното образование.

"Обичам всички от "Шоуто на Слави". Те са уникални хора. Невероятни музиканти. Ала дали са добри политици - не се знае. Надявам се изходът да е добър, ала се съмнявам. България се превърна в политическо училище. Начело на страната ни застават некомпетентни хора. И народът страда от това. Дори и човекът начело на страната ни да е без опит. Поне да има образование. Това, че Пламен Николов е защитил докторантура по философия, е чудесно. Ще му е от помощ. Но как ще ни управлява този човек, не знам", каза още Кали, която за пръв път в живота не дава своя вот на последните избори.

Реклама

Колежката й Лорена вече не се интересува от политическата обстановка в страната. Певицата разказва, че е вдигнала ръце от всички партии и кандидати и не вярва на обещанията им.

"За мен всички политици са дървени философи. Затова дали ще ни управлява човек завършил философия или не, няма особено значение. От месец насам вече спрях да гледам новини и да се интересувам", коментира пред вестника Лорена.

Режисьорът Теодор Ушев изригна жестоко срещу Слави Трифонов. Обявеният за най-влиятелния аниматор в света за последните 25 години и номиниран за "Оскар" попиля Дългия.

"Не ме интересува какъв екип ще има това правителство. Но ако бъде избрано, ще бъда първият, който ще извика: "Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай с балета си в крайпътното заведение на Учиндол - където ви е мястото", избухва Ушев. И продължава: "Чалгата и мутренското поведение бяха в апогея си. 30 г. пошлото, простащината и арогантността "образоваха" българския народ от ефира на най-гледаните телевизии 2 пъти на ден. Резултатът от това "образование" е налице. Днес имаме реколтата му. 30 г. много хора биехме камбаната срещу опростачването на ефира и интонационната среда. Въпреки всичко стотици кандидати за слава се надпреварваха да седнат на диванчето му и неловко поемаха арогантното му поведение и дебелашки шеги всяка вечер под звуците на кръчмарски оркестър и полуголи танцьорки", добавя още аниматорът.

Плеймейтката Дениз се доверява на Дългия

Плеймейтката Дениз Хайрула вярва на Слави Трифонов. Мадамата, която участва в конкурса "Мис Левски Г", организиран от "Шоуто на Слави", не е сигурна доколко може да има вяра в кандидатите от партията на Дългия, но им дава шанс.

"Не съм сигурна дали Пламен Николов е добър вариант. Не само аз, но и повечето хора не знаят кой е. Слушах предложенията за министри на Слави, повечето звучаха доста добре и обещаващо, но има и някои, които за мен не са добри варианти. Не искам да казвам кои точно, но съм ги виждала в лоша светлина. Виждала съм ги на места и в разни състояния с техните пороци, които не подхождат на позицията на министър", заявява пред "България Днес" бившата половинка на покойния Христо Сираков.

"Слави и екипът му са много сериозни хора и големи професионалисти и се надявам да се справят и в това ново начинание. Изключително впечатлена съм от предложението за министър по въпросите с ромите. От самото момиче също, тя е млада, с много добро образование, ромка и е на моите години, което е впечатляващо, и въобще от това, че ще има такъв министър, защото въпросът е доста наболял от години", споделя впечатленията си сексапилната Дениз.

Реклама
Реклама
Реклама