Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10081846 www.bgdnes.bg

Топлес моделката Силвия Юрукова: Деси Радева не ме е гонила!

Пълна измислица е, че президентшата е забранила на сина си да бъдем гаджета

"Деси Радева не ме е гонила като кандидат-снаха и в тези твърдения няма нищо вярно. Абсолютна лъжа и измислица. В шок съм!"

Реклама

Така топлес моделката Силвия Юрукова коментира пред "България Днес" медийни публикации, според които моделката не се е понравила на съпругата на президента Румен Радев като кандидатка за сърцето на единствения й син Страхил от първия брак с депутата социалист Георги Свиленски.

Твърденията са, че поредната кандидат-снаха била изоставена от волейболиста, след като майката Деси не одобрила нейната репутация. Страхил и Силвия се запознали в социалните мрежи и оттам започва любовната им афера.

Преди време в мрежата изтекоха техни лични кореспонденции, в които се уточняват кога ще се срещнат и разменят мили любовни реплики. Те достигнали до Радева и тя решила обстойно да проучи възлюбената на отрочето си. Не останала никакъв доволна от нейната публична слава.

Тогава Деси Радева взела нещата в свои ръце и така искрата между Силвия и Страхил скорострелно била потушена, като двамата дори не са запазили приятелство в интернет, сочат публикации.

"Това е стара и претоплена история, която нямам идея защо се публикува от нищото. Изумена съм от написано, в което няма капка истина", обясни още пред вестника Юрукова.

Пред "България Днес" моделката бе категорична, че приключва завинаги с еротичните си снимки.

"Уморих се, време е да спра. Фотографи са ми казвали, че съм най-добрата еротична моделка, но е време за почивка. Сега е моментът за други неща. Имам идея да слагам топлес снимките ми върху рокли, които правя", споделя пред вестника забърканата в сексскандал със сина на Радева моделка.

Реклама
Реклама
Реклама