Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10123811 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Наталия Симеонова ги събра с Денис Ризов

Тя: Щастлива съм и с двамата!

Феята на любовта Наталия Симеонова се събра с екссъпруга си Денис Ризов, научи "България Днес".

Повече от два месеца 51-годишната плевенчанка живее в къщата му в Тампа бей във Флорида. Това се случва за първи път след раздялата им преди 10 години.

Реклама

"Събрах родителите си, като и котката е тук с нас", обяснява дъщерята на двойката Виктория, която е станала главната виновница.

В София Симеонова от доста време не работи, като се грижи най-вече за дъщеря си. "Денис винаги е бил най-важният мъж в моя живот. Винаги сме били в прекрасни отношения с него, дори и след всичките му връзки", категорична е Наталия, която дълго време не може да превъзмогне другите жените в живота на любимия си. Освен че ще живее с Ризов, Наталия ще се види и със сестра си Светлана. Тя замина в САЩ преди повече от 20 години, за да работи като учител по английски език. С нея е и дъщеря й Ирена, която вече е майка и Симеонова ще види за първи път бебето, което скоро се родило. Двете сестри са много близки и до днес и въпреки че ги делят десетки хиляди километри и голяма часова разлика. Вики от своя страна й е подготвила куп подаръци. "И аз имах рожден ден, хубави събития ни се случват", щастлива е дъщерята на Наталия и Денис.

В момента Вики учи психология в СУ, от време на време работи като гримьорка и е дистрибутор на декоративна козметика. Освен това момичето свири на различни инструменти и пее в група "Нуша", за което "България Днес" вече писа.

Вики пя и на сцената на концерта на Слави Трифонов "20 години "Ку-ку бенд" в зала "Армеец" преди време. Момичето има и собствена група, с която има албум.

"Имам си гадже и родителите ми го познават", твърди Виктория, на която все още й е рано за брак и деца, макар и Денис, и Наталия да са готови да станат баба и дядо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама