Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10173335 www.bgdnes.bg

Бориса покръсти щерка си

Почти година след като стана майка за първи път

Магдалена вече официално е християнче 

Моделката Бориса Тютюнджиева покръсти първородната си дъщеря Магдалена, узна "България Днес".
Почти година след като стана майка и изненада хайлайф средите, Бориса е повече от щастлива като родител и държи далеч личния си живот от светлините на прожекторите. Преди дни тя сподели мигове от кръщенето, които са се провели в тузарски ресторант в околностите на София.


На кадъра моделката и бивша приятелка на продуцента Андрей Арнаудов върти във въздуха дъщеря си, като е написала "Ден за покръстване". Тютюнджиева сподели кадрите преди седмица, но според осведомени източници на "България Днес" важният ден се случва в средата на юли. Партито е организирано на открито, в просторната градина на заведението, а сред гостите са близката й моделка Памела Жейнова, женена за Демир Доган.
Бориса и любимият й решават партито да е тематично, като преобладават флорални мотиви.
Красавицата, която дълги години беше заедно с Иван Арнаудов, изненада светските среди с напреднала бременност в края на миналото лято, а мнозина се запитаха кой е бащата. Тогава слухове я свързаха с Марио Захаринов - син на данъчната шефка Димитрина Захаринова. Момчето движи собствен бизнес - заедно с брат си Любомир имат туристическа фирма. Информацията дали той е мъжът до красивата Бориса остава непотвърдена и до днес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама