Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10173765 www.bgdnes.bg

Светлана Гущерова спасява недоносени бебета

В кампанията се включват Биляниш и Мис България Радинела Чушева

Близко до сърцето на Светлана Гущерова са проблемите на недоносените бебета.

Именно затова бившата плеймейтка се включва в дарителска кампания. Светлана ще дава всеки месец определена сума на фондацията, чиято цел е по-малко преждевременни раждания и повече оцелели и здрави недоносени бебета заедно с по-спокойни и информирани родители. Темата е изключително близка до сърцето на Светлето, тъй като първородната й дъщеря Анелия-Добромира се роди преждевременно. Гущерова признава, че изживява огромен стрес след раждането и се притеснява за здравето на дъщеричката си, която се появи на бял свят в осмия месец.

В дарителската кампания се включи и друга известна млада майка. Певицата Биляниш също призовава феновете си да пускат съобщения и да даряват за недоносените деца. Макар нейният син да се ражда в девети месец, Биляна съпреживява историите на стотиците майки, които минават през стресиращия период.

Реклама

"Това е инициатива, в която аз се включих. Ще се радвам и вие да помогнете.", пише Биляниш в апел към последователите си.

Мис България 2019 Радинела Чушева също моли повече хора да се включат в кампанията.

"Всеки малък жест на подкрепа е ценен", споделя Ради, която макар все още да няма дете, е съпричастна с проблемите на недоносените бебета.

Ако желаете да подкрепите:

можете да го направите с дарителски есемес с текст DMS BEBE на кратък номер 17 777, както и с дарение по банков път:

Фондация "Нашите недоносени деца"

Уникредит Булбанк

IBAN BG24UNCR70001520702588

BIC: UNCRBGSF

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама