Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10177074 www.bgdnes.bg

Енрике Иглесиас поздрави Лияна за ЧРД

Зашеметяваща на 41 г. 

Изпълнителката посрещна празника си семейно във Виена 

Латиноидолът Енрике Иглесиас отправи видеопоздрав към певицата Лияна по случай рождения й ден!

Изпълнителката на "Като хлапе" сподели кадрите в социалните мрежи, на които се вижда как Иглесиас казва "Честит рожден ден, Лияна" на английски език, след което започва негова известна песен.

Реклама

Певицата и братовчедка на Коцето навърши 41 г. миналата неделя, като посрещна празника си в Австрия с част от семейството си.

Без шумно парти, но с най-близките си, сред които е и дъщеря йДениз, Лияна посети шикозно заведение в центъра на Виена, където скромно с изискана вечеря посрещна празника си. Преди да отидат в Австрия, тя и Дениз бяха на почивка във Флоренция, където отделиха време за пазаруване в бутици по женски.

Празникът за Лияна започнал с молитва към Господ и благодарност. Ето какво написа тя:

"Отново както всеки един ден се помолих на Бог, благодарих, поисках прошка! Само Той взима решения какво, колко и кой заслужава! И зная, вярвам и очаквам най- истинските и хубави събития в живота ми, че предстоят! И знаете ли защо? Защото отдавна престанах да служа на стереотипи, защото спрях да се поставям в рамки, защото обикнах себе си по начин, по който не бих позволила ничия човешка глупост повече да остави петно на душата и тялото ми. Защото, за да ви се случват чудеса, не само трябва да вярвате в тях, а да бъдете едно от тях, трябва да творите, да създавате, да давате, да обичате, да вярвате, да благодарите, да работите. Инвестирайте добро всеки ден, без да мислите ще ви се върне ли. Носете светлина! Обичайте Бог! И знайте, правите ли го, без да очаквате, идва време, в което цялата тази добра инвестиция ви се възвръща стократно! Та в този ред на мисли ще ви кажа, моите чудеса вече се случват, моето сърце е по-живо от всякога, имам семейството си, имам и приятели, какво остава да искам повече. Искам само да имам времето, в което да докажа на всички, че ако повярваме в Божествения си произход, сме способни да извършваме чудеса".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама