Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10178139 www.bgdnes.bg

Великолепната актриса Ваня Цветкова: Страх ме е от грозотата и да не напълнея

Актрисата помага на деца с проблеми в Щатите

"От нищо не ме е страх. Може би най-вече от грозотата и от това да не напълнея. Винаги съм била злояда. Научих и сина си да не яде боклуци, с това пък се гордея." Това споделя великолепната ни актриса Ваня Цветкова, която от години живее в Щатите. "Знам, че трябва да си направя различни корекции, но предпочитам засега да се спра само на тези, които са без игли", споделя Ваня в инстаграма си и допълва: "Обичам много красотата и не искам да остарявам. Нали знаете, че жените стават сутрин и започват да се гледат в увеличителното стъкло. И аз имам такова. Красотата е чудесна, но ясно е едно - тя не е само отвън. Това е шаблон, но толкова важен. Имах една колежка в казиното, в което работех в Щатите. Беше корейка, толкова грозна, обаче вътрешно такава светлина имаше това момиче, че просто спираш да виждаш. Когато я опознах и видях какво нежно същество е, започна да ми се вижда хубава. Вероятно и на мъжете така", смее се Цветкова.

От години Ваня е в САЩ и радва американците с красотата си. Признава, че там почти никъде не ходи освен на йога веднъж или два пъти в седмицата, когато има време и сили. Прави го от 5-6 години. Била е гимнастичка навремето, но не обича да ходи на фитнес, да тича и да вдига тежести. "Не ме кефи, а йогата е нещо невероятно. Започнеш ли веднъж, не можеш да спреш", казва актрисата. Преди години тя бе тъжна и драматична, а сега непрекъснато се усмихва. Разбира се, времето е рисувало по лицето й, но е трудно човек да приеме, че тази жена с фигура на момиче е майка на 37-годишен син.

"Да, вярно е, че е важно как изглеждаш, но и душата ти трябва да е добра", казва Цветкова, която напоследък използва свободното си време, като помага на деца с проблеми. "За това не искам да говоря", категорична е актрисата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама