Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10179863 www.bgdnes.bg

Българската Ким Кардашиян атакува "Фермата"

Деси налива 10 бона в интервенции, за да заприлича на риалити звездата

Има холивудско присъствие във "Фермата".

Една от най-колоритните участнички в седмия сезон на предаването е известна като българската Ким Кардашиян. Самата Деси Павлова, както е истинското име на претендентката за голямата награда, си лепна този прякор преди няколко години. Повод за това стана изборът на Деси да се подложи на редица пластични и козметични интервенции, с които да се доближи максимално до образа на световната сензация Ким.

"Винаги съм искала да променя брадичката си, не я харесвах, исках да бъде по-силно изразена", казва преди време Деси за избора да си коригира част от лицето.

Реклама

Трансформацията й става част от риалити рубрика в предаването "На кафе". В нея Деси показва всяка една интервенция, през която преминава. Въпреки болките и дългото възстановяване мацката издържа на всичко и с всеки изминал епизод заприличва все повече на любимката си. Три месеца са необходими на красавицата да се възстанови напълно от операциите. Към днешна дата тя не съжалява за интервенциите, напротив, харесва се много и се чувства добре.

Деси дълги години живее в САЩ, където завършва журналистика. Като се прибира в България, тя се опитва да изгради кариера като журналист. Първоначално започва в Би Ти Ви, а после става лайфстайл журналист в "На кафе". Там и приключва репортерската си кариера. Деси се отдава изцяло на каузата си да спасява животни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама