Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10194867 www.bgdnes.bg

Иво Димчев раздава пари на фенове

Певецът мята десетачки от сцената, докато пее "Пари и любов"

Ексцентричен във всеки детайл е Иво Димчев.

Певецът, който превърна думата баница в суперхит, измисли нов начин да доведе феновете си до екстаз. Новата песен на Иво Димчев се казва "Пари и любов" и именно тя дава тон за раздаването на банкноти по време на изпълнението й. Докато текат няколко от последните му концерти, Димчев предизвиква фурор, като мята десетолевки в ръцете на публиката. И не, парите не са фалшиви, а съвсем истински банкноти от по 10 лв.

"Щом слънцето залезе,

боклукът ще излезе

да пилее пари и любов..."

гласи част от текста на песента.

В припева Димчев пее "На и на теб, на и на теб" и точно в този момент започва голямото пръскане на банкноти. Първия път, когато решава да вкара тази нова идея, Иво раздава 200 лв. По време на втория си концерт сумата става 300 лв.

Реклама

"Ти си Майка Тереза", пишат шеговито последователите на изпълнителя.

Освен пари Иво раздава и многократни торби, потници и дискове, всеки от тях брандиран с някои от емблематичните му хитове. Преди дни Димчев обяви, че ще издаде и първия си албум на български език.

"Първият ми български албум ТРАКИЯ, кръстен на едноименната магистрала, по която съм съчинил повечето песни в него, ще излезе съвсем скоро", пише Димчев в мрежата.

По пътя към морето през последните няколко месеца Иво успява да съчини 16 песни, повечето от които вече имат и видеоклипове. Причина за подобен творчески процес са дългите и мъчителни задръствания, в които попада певецът в опит да стигне до курорта, в който има участие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама