Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10198802 www.bgdnes.bg

Красавици даряват за сираците на отец Иван

Нужни са раници, химикалки, тетрадки, може да дарите днес 

Гери Малкоданска, Никол Станкулова и Жасмин от "Сделка или не" се включват в инициативата

Известни личности у нас даряват за сираците на отец Иван!

Синоптичките Гери Малкоданска, Никол Станкулова, както и ексводещата Жасмин от "Сделка или не" и моделката Цвети Василева се включват безвъзмездно в кампанията "За сираците на България", в която ще събират ученически пособия за децата на отец Иван.

Реклама

Всеки, който има възможност да дари тетрадки, раници, моливи, учебници, блокчета за рисуване, както и дрешки, якенца, пижами, тротинетки, колела, топки за игра за деца на възраст между 7-14 г., може да ги дари днес между 16-18 ч. на паркинга на хотел "Плиска" в София.

"Над 130 деца учат в училището в Якимово, половината са мои деца, от 1-ви до 8-и клас са. Имат нужда от раници най-вече и всякакви ученически материали като тетрадки и химикали, които ще им помогнат", коментира пред "България днес" отец Иван.

Дарените материали ще бъдат разпределени между малчуганите в двата дома на отеца в с. Нови хан и с. Якимово. Освен пособия може да се дарят и пакетирана храна и пресни продукти. Само преди месец моделката Цвети Василева дари над 600 лв. за приютите на отец Иван по повод рождения си ден. Красавицата не пожела подаръци, а прикани гостите си да отделят средства, които да отидат за добрата кауза.

Духовникът с грип

Грип повали отец Иван! Духовникът с добро сърце, който се грижи за над 200 души, през последните седмици се е залежал, трудно говори и е ограничил движението. Самият той сподели пред вестника, че причината за влошеното му състояние е грип, но стриктно пие лекарствата си, като обещава, че до няколко дни ще се оправи и ще наглежда десетките хора, оставили съдбата си в неговите ръце.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама