Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10198896 www.bgdnes.bg

Христо Гърбов преди 64-ия си рожден ден: Най-големият късмет в живота е жена ми!

Мечтая и аз за моноспектакъл

Непоправимият шегаджия от театъра и телевизионния екран Христо Гърбов само след дни става на 64 години. С днешна дата той си пожелава здраве и да продължи да се разбира все така с жена си Иглика Трифонова.

"Тя е моят късмет в живота. Ние с нея сме две половинки на едно нещо, но на първо място сме приятели. Когато аз се скапя, тя автоматично поема тежестта. И обратното. А и чувството е усилие на двама души. Колкото и да обичаш, ако твоята привързаност не е достатъчна на другия, връзката се разгражда. Дори имам любима реплика по този повод от спектакъла на Иван Станев "Любовта към трите портокала". В него една от героините казва: "Ама защо не ме обичаш, аз ти дадох цялата си любов? А героят й отговаря: "Да бе, обичта на един тъпунгер", смее се Гърбов.

Реклама

Рождения си ден, както и този миналата година ще изкара само с най-близките приятели, без да прави грандиозни празненства. "Имам си кръг от хора, с които деля добро и лошо, пак ще съм с тях", смее се Гърбов.

В новите му планове освен театралните постановки, в които играе, е и моноспектакъл. "Вече не си слагам бариера, стига само да харесам сценария. Идеята ми в следващите години е да направя моноспектакъл, който да показва различни образи. Без значение колко ще ми струва - и психически, и финансово", категоричен е Гърбов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама