Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10202114 www.bgdnes.bg

Никол Станкулова показа бременно коремче

След месеци на слухове 

Синоптичката очаква второ дете до края на годината 

Синоптичката Никол Станкулова показа бременно коремче, видя "България Днес"

След месеци на упорити слухове красавицата най-накрая официално потвърди с кадри, че е в трепетно очакване на втората си рожба.

От снимките се вижда, че Никол е с черна блузка, под която ясно се отличава наедрялото й коремче, което предполага, че до края на тази година синоптичката ще стане отново майка. Дълбоко пазената тайна е и причината Никол да не грее вече в предаването "На кафе" при Гала, за да може да се наслади спокойно на бременността си. Упорито се говори, че най-добрата й приятелка и колежка Гери Малкоданска също е в очакване на второто си дете, но за момента къдрокоската не потвърждава.

Реклама

Никол стана майка за първи път на момиченце през есента на 2018 г. Водещата кръсти детето Теа, на баща му и неин любим Теодор Минев, син на банкера Цеко Минев.

През цялото време на първата си бременност Станкулова отказваше да говори за щастливото събитие. В социалните мрежи тя публикува стари снимки, които заблуждават, че не е бременна.

Дори след като роди, синоптичката запази пълно мълчание по темата, като и до днес не е показала снимка на своята дъщеричка. Единственият път, в който Никол си позволи момент на откровеност за личния си живот, беше, за да сподели за рождения ден на малката Теа. "1 година! Дори не бях подозирала колко е силна майчината обич, колкото и банално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на заден план! Благодарна съм за всяка една минута от тази година! Всички, които чакате точния момент за дете - не чакайте, просто не знаете какво пропускате", написа разнежено водещата.

Оцелява след лека катастрофа

Синоптичката оцеля в лека катастрофа през лятото. В началото на бременността си Никол се размина с лек уплах и одраскана кола, след като на път за работа катастрофира на Околовръстния път.

Това е и причината тя да не се появи в ефир. Гала побърза да успокои зрителите, че Никол е здрава и без никакви наранявания, а ден по-късно самата тя внесе яснота около инцидента. "Не бях виновна за катастрофата. Бях шеста кола във верижна катастрофа. Всичко е наред и с мен, и с хората в останалите коли. А основният виновник избяга", сподели синоптичката.

Реклама
Реклама
Реклама