Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10202304 www.bgdnes.bg

Нова мода - мъжете с цветни смокинги на наградите “Еми”

Актьорите бяха облечени в яркосиньо и пепел от рози

Ако всяка жена трябва да има малка черна рокля в гардероба си, всеки мъж трябва да притежава черен смокинг, макар че този сезон може да го остави да събира прах, защото на мода сред силния пол са цветните и шарени елегантни костюми.

Тренда утвърдиха актьорите на наградите “Еми” тази година. Един от големите победители - Джейсън Съдейкис, който грабна престижната статуетка в категорията за най-добър актьор в комедиен сериал за участието си в “Тед Ласо”, се появи в тюркоазено син кадифен смокинг, който съчета с бяла риза и черна папийонка.

Реклама

Водещият на 73-ата церемония по връчване на наградите “Еми” - комикът Седрик Кайлс, бе облечен в светлосин костюм. За по-голям ефект на тоалета яката и джобовете на сакото му бяха в черно, което контрастираше на иначе ярката му визия. 

Актьорите не заложиха само на синьото, но и на цветове, които са по-характерни за нежния пол. Пример за това е Кенан Томсън, който получи номинация както за главна мъжка роля, така и за поддържаща в комедиен сериал. На червения килим той бе със смокинг в цвят пепел от рози, който съчета с яркорозова папийонка. 

Колегата му Антъни Андерсън също привлече вниманието, но със сакото си. То бе в бледорозов цвят, като по него имаше флорални мотиви. 

Все пак при силния пол преобладаващите цветове в тоалета бяха в сини и кафяви нюанси. Крис Съливан от сериала “Това сме ние” пък бе в смокинг, който наподобяваше тигров десен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама