Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10208388 www.bgdnes.bg

Световнопризнатият ясновидец Божидар Караджов: Слави няма политическо бъдеще

Радев ще спечели още на първия тур, Борисов ще даде задна за лидер

КОЙ Е ТОЙ

Божидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света през 2018 г. В началото на 2015 г. предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи. Провидя страшния пожар във влака по линията София - Кардам. В началото на 2014 г. разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим. В началото на 2010 г. предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл. Предсказа за сдаването на поста от Тереза Мей, както и забавянето на Брекзит. Познавал е с точност резултатите от изборите, а в началото на 2021 г. пред "България Днес" предвиди, че партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" ще стане втора политическа сила.

Слави Трифонов няма никакво политическо бъдеще! Това обяви пред "България Днес" ясновидецът Божидар Караджов, който по-рано през годината първи съобщи, че страната ни ще премине през предсрочни летни избори.
Според пророка най-голям отлив от избиратели ще регистрира точно партията на Слави, като за сметка на това в новия парламент ще има правителство.

Реклама


На прага на третия парламентарен вот, който ще се слее с президентския, пророкът е категоричен: "Румен Радев ще спечели, дори още на първия тур", като не предвижда дори сериозна опозиция на настоящия президент.
Относно следващия парламент Караджов е категоричен, че ще бъде съставено редовно правителство, но то няма да изкара пълния мандат.
"Много от политическите фигури в различните партии си взеха поуката от "магарешкия инат", който изправи досегашния парламент на принципа "всички срещу всички". Редовно правителство ще бъде съставено. То ще е експертно. Основен фактор за съставянето ще бъде "Демократична България". Отсега казвам, че бъдещият кабинет няма да изкара пълен мандат", смята той.
Според него причината да няма съставено второ правителство с мандата на "Има такъв народ" е, че не са искали да го правят изобщо, но и че не са се събрали достатъчно коалиционни партньори.
За изборните резултати Караджов е категоричен, че първи ще са ГЕРБ, които ще водят с малко пред вторите. "Демократична България" ще покачи резултатите си осезаемо, но голям отлив ще се усети в партията на Слави Трифонов.


Според пророка съдбата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е неясна, но той ще даде на задна от лидерството и ще се фокусира върху партията си, като за кармичен подходящ лидер посочва Томислав Дончев.
Другата партия, която отстъпва позиция и се е насочила стремглаво надолу с ниските изборни резултати, е БСП. За отлива на избиратели от нея Караджов посочва, че основният проблем е лидерът й Корнелия Нинова.
"Това съм казвал и преди. Нужен е нов председател. Кармично най-подходящ е Калоян Паргов", убеден е той.
Според него разцеплението между Мая Манолова, Хаджигенов и Бабикян се дължи на проблеми на идейна основа. "Манолова има бъдеще в политиката, има какво още да направи и даде за България", обобщава ясновидецът.


България категорично не залита към орбитата на Русия. Ние сме част от евроатлантическото семейство - член сме на ЕС и НАТО. Много неща се промениха от влизането ни в Европейския съюз. Ако корупцията у нас бе в пъти по-ниска, животът на хората щеше да е много по-добър.

Единствен в световна топкласация за пророци

Караджов е единственият българин, който през 2018 г. попадна в елитна класация на пророците в света, като влиза в Топ 10. "Благодаря на световна медия, че ме включи в елитната класация на пророците по света заедно с колеги от САЩ, Мексико, Русия и др. За разлика от електронните медии у нас, международна телевизия отбеляза, че в България винаги е имало мистици. Може би поради цензура електронните медии не ме търсят често", коментира българинът включването си в класацията преди време пред вестника.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама