Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10211949 www.bgdnes.bg

Той ЛЮБИ сексбомбата от "Игри на волята"

Силиконката Бамби има връзка с фитнес маниак

Фитнес маниак е гадже на сексбомбата от "Игри на волята" Красима. Силиконката, която всички наричат Бамби, има връзка със здравеняк на име Александър, за жалост на феновете на риалитито.

Блондинката е сред най-атрактивните участнички в третия сезон на шоуто. Красима впечатлява с огромен силиконов бюст, който е достоен за чалга певица.

Реклама

Гаджето на Бамби е запален по фитнеса. Има тяло на Аполон. Малко по-възрастен е от красавицата, която е на 21 години.

Двамата най-вероятно се запознават в залата. Русото изкушение с огромен бюст всеки ден тренира усилено. Бамби се занимава редовно с вдигане на тежести. Преди да започне с щангите, русото изкушение 12 години тренира художествена гимнастика. Ала контузия слага край на кариерата й.

Бамби и изгората й са заедно от няколко месеца. Знойната блондинка и Александър се залюбват след края на предаването. Преди да влезе в "Игри на волята", Бамби споделя, че няма сериозен приятел. Ала седмици след края на шоуто, статутът й на необвързана се променя.

Силиконовата бомба е супер щастлива с новото си гадже. Тя вече го показа на феновете си. А често може да бъде забелязани с него под ръка и в родната си Варна.

Освен силикон в гърдите Красима има и филъри в устните.

"Кифличка съм - признава знойната блондинка. - Мисля, че съм доста секси. На тренировките за дупе и гърди събирам всички погледи. Сложих си силикон, защото така реших. А й е хубаво да съм с две гърди напред", споделя сексбомбата.

Палавата Красима решава да смени цвета на косата си след края на шоуто. От отбора на блондинките тя преминава в тима на момичетата с розова коса.

Реклама
Реклама
Реклама