Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10211974 www.bgdnes.bg

Анелия става дизайнер

Бившата на Коко Динев ще се конкурира с колежката си Алисия

Една от най-големите мечти на Анелия се сбъдна. Попфолк иконата стана дизайнер, научи "България Днес".

Анелия отскоро е горд собственик на собствена модна марка. Бившата на Коко Динев нахлува с гръм и трясък в дизайнерския бизнес. Изпълнителката отдавна има нюх към модата.

Реклама

Певицата на редица хитове отвори интернет магазин, където предлага нещата, направени по неин дизайн. Засега продукцията на певицата е постна. Самата Анелия е лице на бранда си.

Изпълнителката предлага едва няколко артикула, но съвсем скоро тя ще представи и други дрехи. В момента чалга дивата има свои модели модерни анцузи, чиято цена е доста висока, показа проверка на вестника.

Анелия има амбиция да прави не само облекла, но и аксесоари, обувки и бижута. И да стане конкуренция на колежката си Алисия. Бившата на Валери Божинов е сред най-вървежните дизайнери у нас. А Анелия е твърдо решена да я настигне, а защо не и да я подмине.

Една от причините за смяната на амплоато при певицата са все по-малкото изяви, които има. Причината е пандемията от COVID-19 и постоянните мерки и затваряния на нощни заведения. След като почти няма участия, Анелия решава да се насочи към дизайнерския бизнес. Покрай модните си експерименти тя може да се отдръпне леко от сцената и да заложи на професионалното си развитие в друг бранш.

Анелия е твърдо решена да завладее модния пазар. Тя смята, че сега е точният момент да се развива, тъй като певческата й кариера е принудително стопирана.

Реклама
Реклама
Реклама