Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10214959 www.bgdnes.bg

Бившата на Хълк излива мъката си

Реки от сълзи и емоции в Латинска Америка отприщи новината, че футболната звезда на "Атлетико" (Минейро) Хълк ще има дете от племенницата на бившата си съпруга. Изоставената Иран Анхело и Хълк имат три деца и 12-годишен брак, като се разделят преди година. Причината е племенничката на Иран - Камила Анхело.

Само преди дни футболистът, играл и за "Порто" и руския "Зенит", се похвали със снимка в социалните мрежи, че очаква четвъртото си дете именно от новата си съпруга, която е по-млада от него и от бившата му с едва три години. Тази новина явно жестоко е травмирала Иран, която изля скръбта си пред изданието "Рекорд", като дори твърди, че е "погребала дъщеря". 

Реклама

"Болката е огромна - започва изповедта си Иран Анхело. - Понякога имам чувството, че ще изплача очите си, та Камила ми беше като дете... Сега сякаш погребах дъщеря. Събуждам се и си лягам и не мога да проумея защо и как това се случва на мен." 

Иран и по-малката Камила били много близки през целия си живот, твърди зарязаната бивша съпруга. "Откакто се роди, й давах всичко, сякаш бе мое дете, толкова я обичах. Жертвах всичко за нея - не става въпрос за пари, става въпрос за любов, грижа, внимание... всичко. Разкривах пред нея слабостите си, неувереността си, болките и мечтите си. И накрая какво получих - нож право в сърцето. Чудя се в какво сбърках, за Бога, ако съм сгрешила в нещо, то е било от любов и загриженост към толкова близък за мен човек", ридае още Иран и направо пише сценарии за латиносапунка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама