Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10225459 www.bgdnes.bg

Фолкпевецът Фараона от Кнежа - 1 млн. изкарах от бакшиши

Митко Пайнера, обади ми се

Снимки: Личен архив

Над 1 млн. лв. само от бакшиши изкарал фолкпевецът Кристофър Галевски от Кнежа. Известният в музикалните среди с прозвището си Фараона изпълнител е едва на 25 години, а от 10 пее по кръщенета, сватби, рождени дни и други поводи за обръщане на много чашки.

Това сподели пред "България Днес" певецът, който направи фурор преди броени дни в "Гласът на България". Пред журито Кристофър изпълни песен на Галена и това мигновено я накара да се обърне. Заедно с нея бутона натиснаха Любо Киров и Дара. Единствено Иван Лечев остана с гръб към Фараона, но след като приключи изпълнението, легендарният китарист каза: "Ще си скъсам задника от яд, че не се обърнах".

Реклама

"Целта на моето участие беше да ме види Митко Димитров и да ме викне да пея в "Пайнер". Радвам се, че предизвиках такъв интерес сред журито. Избрах Галена за мой ментор и точно тя е най-способна да ми помогне да спечеля формата", каза още пред вестника чалга изпълнителят от врачанското градче.

Той е категоричен, че само за изминалия сезон единствено от бакшиши е прибрал над 100 бона, а участията му били с трицифрен брой.

"Издържам се само с музика. Имам жена и три деца. Пея често в Германия и Италия, ангажиментите ми са много. Най-много наведнъж съм взимал с момчетата от оркестър близо 20 000 лв. бакшиш на частно парти в София. Но има и още много други такива случаи", казва Фараона, който чака обаждане от боса на "Пайнер" Митко Димитров, за да го вземе в своите редици.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама