Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10233707 www.bgdnes.bg

Софка води снахата на Малдивите

Чалгата пее на летището, охраната я вика на бис

Лоренцо показа избраницата, Гринго го няма на почивката на звездите

Да случиш на тъща като Софи Маринова! Ромската перла заведе любимата на сина си Лоренцо чак на Малдивите.

Девойката, пленила сърцето на наследника на Софка, е на възрастта на младия певец. Лоренцо отдавна е запознал половинката с известната си майка.

Реклама

Въпреки че са заедно от няколко месеца, синът на Софи не иска да афишира новото си гадже пред широката аудитория. И постоянно крие лицето на избраницата си, докато се наслаждават на красотите на островите. Ала зоркото око на "България Днес" улови девойката.

Софка много харесва снахата още от първата им среща. Затова решава да заведе цялото семейство на почивка на Малдивите.

От екскурзията липсва Гринго, научи "България Днес". Мачото, женен за Софи, не е в обкръжението на Маринова в последните няколко месеца.

Според слуховете двойката отново се е разделила. Истината е, че Гринго работи в Германия. И няма възможност да отиде на семейната почивка.

Софи и Лоренцо са в звездна компания. На Малдивите са още кумата на Маринова - Преслава, сестра й Ивелина, колегата им Константин, както и техните половинки.

Реклама

Най-популярните чалгари у нас си спрягат истински купон на райското кътче. Софи и изпълнителят на "Черна роза" не спират да се шегуват. Лафовете се ръсят един след друг.

Още от летището Софка в типичния си стил не спира да пее. На местната аерогара Маринова вие глас пред местен служител, който остава възхитен от певческите данни на ромската перла и дори я вика на бис.

Звездите тънат в истински лукс. Те спят в малки къщурки, разположени на метри от морския бряг.

Чалга ваканцията е продиктувана от невъзможността изпълнителите да упражняват професията си. Както е известно, нощните заведения са затворени, а музикантите са без работа.

Инициатор на пътуването е Константин. Бившият брадър посети земния рай в началото на годината. И постоянно разказвал на колегите си колко красиво е на Малдивите.

Най-трудна за уговаряне била Софка. Ромската перла се притеснява, че полетът е прекалено дълъг. Освен това не знае и чужд език, ала колегите й я успокояват, че ще й помагат постоянно.

Реклама
Реклама
Реклама