Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10255311 www.bgdnes.bg

Глория Петкова май е Заека

Моделката и певица иска да се спрат побоите над ЛГБТ общността

Под маската на Заека в "Маскираният певец" се крие Глория Петкова, твърдят осведомени. Според слуховете пеещата моделка сама се била похвалила на свои близки, че е част от шоуто.

Че Заека е Глория, мисли и Марта Вачкова. Според актрисата силуетът на Заека е досущ като на Петкова. Тялото на скритата под маската дама е на манекенка - фино и крехко същество. Каквато е и бившата брадърка.

Реклама

Гласът под маската също много прилича на този на Петкова. От известно време Глория жъне успехи не само на модния подиум, а и на музикалната сцена.

В същото време моделката иска да сложи край на престъпленията от омраза. Красавицата, която се изявява и като певица, е бясна от неспиращите физически атаки, насочени към ЛГБТ общността.

Бившата брадърка иска всички различни да могат да живеят нормално и спокойно. Без страх, че могат да бъдат пребити или публично унижени.

Петкова се включи в кампания в защита от хомофобските атаки. Тя призовава всички свои познати, които нямат нищо против ЛГБТ общността да се подпишат в нея. След като подписката бъде събрана, тя ще бъде предоставена в Народното събрание.

Моделката е разтревожена от действията на силовите институции в последно време. Петкова е на мнение, че Министерството на правосъдието не взима никакви сериозни мерки въпреки многобройните сигнали, свързани с насилие над тях.

Глория не за пръв път публично защитава ЛГБТ общността. Тя редовно се включва в кампании на различните.

Реклама
Реклама
Реклама