Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10269423 www.bgdnes.bg

Части от тялото на убитата Теодора открити в канализацията

Зъб и кост от тялото на убитата Теодора Бахлова са открити в канализацията от криминалисти! Това съобщиха разследващите на брифинг. Следователи от Бургас още събират улики за убийствата на брокерката и на подсъдимия с Митьо Очите - Юмер Мехмед, за които са заподозрени бизнесменът Станимир Рагевски и готвачът Деян Дичев.
Ченгетата решили да проверят ВиК системата на неизползвано търговско помещение. Прегледана е цялата канализация със специфична видеотехника. Заради открити находки системата е продухана. В нея са намерени част от кост и зъб, които ДНК експертиза потвърдила, че са на Бахлова. Открит е и проектил, който отговаря на оръжието, с което е извършено убийството на брокерката. Назначена е балистична експертиза.
В близко помещение полицаи се натъкнали на оръжието, с което е убит Юмер, и на телефона, от който 28-годишният мъж е повикан на последната му среща. На междуетажна площадка на кооперацията, обитавана от Деян Дичев, криминалистите се попаднали на друга важна находка - саблен трион. В пластмасовата му част е намерена тъкан от Юмер. Нож за триона е намерен в автомобила на Рагевски, предстои той да се изследва.
Тепърва ще се преценява дали да се изменят обвиненията и дали ще се обединяват производствата по двете убийства, посочиха от Окръжната прокуратура в Бургас. Те са категорични, че жертвите са ликвидирани след настойчиво търсене на пари или движими и недвижими ценности.
До този момент обвиненият за касапниците Рагевски не е дал никакви обяснения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама