Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10271662 www.bgdnes.bg

Иво Димчев отказал на Луна заради Азис

Ромският славей съветвал приятеля си да стои далеч от битката за вицепрезидент

Азис е главният виновник Иво Димчев да не е кандидат за вицепрезидент. Ексцентричният музикант получи предложение от Луна да й бъде дясна ръка в борбата за "Дондуков" 2. Димчев дълго умува над офертата на колежката си. Накрая отказва. Причината - Азис.
Ромският славей посъветвал своя добър приятел да не влиза политиката, поне на този етап. Азис и Димчев са много близки. Те почти всеки ден са заедно. Общуват по всякакви теми и си имат огромно доверие един на друг.
"Много приятели ми казаха да не участвам в изборите - споделя Димчев. - Семейството ми също бе против. Азис и Мария Сълвестър ме посъветваха да не го правя", каза още Димчев, който е споделил за поканата на всичките си познати.
Въпреки отказа на музиканта политиката не остава затворена страница за него. Той не зачерква възможността един ден да влезе в нея.
Луна покани хитовия изпълнител да й бъде вицепрезидент още през лятото. Певицата много харесвала Димчев. И го виждала като идеален партньор за президентското кресло.


Музикантът първоначално смятал, че певицата се гъбарка с него.
"След това разбрах, че е истина. Мислех да затворя телефона, но ми светна, че Луна ми говори напълно сериозно", казва още Димчев.
Дуетната половинка на 100 Кила се оказва голям фен на Вежди Рашидов. В дома му има скулптура на бившия министър на културата. Купил я за 10 000 лева.
"Бях изпил две чаши вино и си казах, че парите нямат значение. Мисля, че много ми отива. Имам и лична причина да си купя нещо от Рашидов. Преди много години той ме защити срещу атаките на партия "Атака", които нападнаха мой спектакъл с обвинения, че е порнография", добави Димчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама