Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10275352 www.bgdnes.bg

Божинов сватоса сестра си с левскар

Андриан Краев и Михаела са заедно от пролетта

Валери Божинов е в основата на връзката на доскорошния си съотборник в "Левски" Андриан Краев и сестра си Михаела. Халфът и красавицата са заедно от няколко месеца, научи "България Днес".

Двамата се познават отдавна покрай родителите си. Бащата на Михаела - Сашо Ангелов, бе треньор на "Ботев" (Вр). Самият Краев също е от Враца. Неговият баща Бойко е сред големите легенди на местния футбол.

Реклама

Въпреки това Михаела и Андриан се сближили едва през пролетта. Това станало покрай Валери, който бе съотборник с Краев допреди месец. Постепенно се появили искри между двамата, като това станало и с благословията на Божинов. Халфът на "Левски" има одобрението и на родителите на любимата си Сашо Ангелов и Пепа. Той вече е гостувал на семейството във Велико Търново, където живеят. Михаела прекарва все повече време в София, за да бъде с гаджето си.

В началото двамата криеха връзката си, но след задълбочването й решиха да се покажат публично. Направиха го на 22-ия рожден ден на Михаела миналата седмица. Те празнуваха във Велинград, използвайки няколко дни почивка на футболиста от тренировки с "Левски".

"Честит рожден ден! Обичам те!", написа Краев в профила си в Инстаграм, с което официално обяви връзката си с девойката.

"Желая ти щастие", коментира майката на футболиста Ина, която видимо одобрява избора на сина си.

Михаела е с 13 години по-малка от известния си брат. Тя е дъщеря от втория брак на майка им със Сашо Ангелов. Въпреки голямата разлика във възрастта им Валери и Михаела се разбират отлично.

Чернокосата хyбaвицa е завършила cпopтнaтa гимнaзия във Beликo Tъpнoвo с пълно отличие. За бала й брат й й подари лъскав автомобил, а Лозанова я облече със своя рокля. Новото гадже на Краев иска да се занимава с психология. Владее италиански език. Тя имаше връзка с фотограф, но двамата се разделиха доста преди да започне тази с Андриан.

Реклама
Реклама
Реклама