Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10283026 www.bgdnes.bg

Мис България 2020 Венцислава Тафкова: Сложих си силикон, защото отслабнах

Мис България 2020 Венцислава Тафкова увеличи гърдите си.

22-годишната красавица сложи по 375 кубика силикон във всяка гърда, а причината да го направи е за свое лично самочувствие, като днес тя е по-красива и щастлива от всякога.

"Винаги съм била фенка на естествената визия, но съм за корекциите, когато се налагат. Така беше и в моя случай. През годините варирах много с килограмите, а в последно време свалих много и за свое собствено самочувствие реших да направя тази корекция", сподели за първи път след интервенциите Тафкова пред "България Днес".

Реклама

Пловдивчанката, която бе критикувана заради твърде обемните си устни при взимането на короната, признава, че се е доверила на роден специалист, който да коригира бюста й.

"Вярвам, че у нас имаме много добри лекари, и бях 100% решена да си направя операцията тук. Изключително съм доволна от избора си. Операцията мина неусетно, гладко и безболезнено, когато си в ръцете на професионалисти", допълва носителката на короната, чиито престой в болницата е бил едно денонощие.

Моделката разкрива, че към момента не мисли да коригира друга част от тялото си. Но и не се зарича, че това ще й е последната интервенция.

"Младо момиче съм и не мисля, че имам нужда. Не знам дали ми е последната корекция, не се заричам! Ако искам да променя нещо и това ще ми носи вътрешно удовлетворение, ще го направя! Всяка една жена трябва да има самочувствие за себе си и да се харесва тя самата, за да бъде харесвана и от околните", коментира Венцислава.

Миската разкри и друга част от живота си, а именно желанието да има голямо семейство. Преди време тя разкри, че иска да има поне две деца. Запитана за бъдещите си планове в тази посока, Венцислава споделя:

"Разбира се, че на всяка жена мечтата й е да има хубаво семейство и деца. След години си се представям с поне две деца и куче. За мен приоритет към този момент е да се развивам и реализирам целите си, а другото, когато му дойде времето. Готова съм и за деца, стига да е с подходящия за мен мъж", казва Венцислава, като не разкрива има ли човек до себе си, а добавя лаконично: "Пазя личния си живот в тайна и не искам да става достояние на хората. Ще кажа само, че съм щастлива и не е задължително за щастието ми да е допринесъл мъж!".

Реклама
Реклама
Реклама