Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10283133 www.bgdnes.bg

80 лв. за среща със звезда от "Хари Потър"

Стан Яневски раздава автографи на мъгъли

Магията на Хари Потър се пренася в София.

Най-верните почитатели на блокбъстъра за очилатия магьосник ще имат възможност да получат автограф от една от звездите във филма.

Стан Яневски, единственият българин, участвал във вълшебната сага, ще пристига в София за среща с почитателите си. За мъгълите (член на немагьосническата общност - обикновен човек) обаче има лека уловка. Три подписа, една снимка с Виктор-Крум и кратка беседа ще струват 80 лв. Яневски, който се превъплъти брилянтно в ролята на търсач за националния отбор на България в популярния магьоснически спорт куидич, ще се срещне с родните фенове след 16-годишна пауза. Първата и единствена по рода си среща с актьора в България досега бе организирано след премиерата на "Хари Потър и Огненият бокал" през 2005 г, в която българинът играе. Сега Стан Яневски пристига специално за да позволи на фенклуба да се докосне до него, разказите и спомените му, свързани с екранизацията на романа на Дж. К. Роулинг. Неотдавна в интервю Стан признава, че бил дал съвет на по-младото си "аз", в случай че може да върне времето назад. И той е:

Реклама

"Да се задържа максимално на гребена на вълната на "Хари Потър". Тогава нямах опитността, бях малък, в нов бизнес. Сигурно изпуснах някои възможности".

Актьорът разкрива, че не е прахосал първия хонорар, който е получил. Напротив, вкарал го е в банковата си сметка.

До дни предстои премиерата на най-новата холивудска продукция с участието на Яневски. Екшънът Last Man Down ще направи своя дебют първо в кината в САЩ.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама