Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10286413 www.bgdnes.bg

Колийн първа дружка с Джорджина

Колийн Рууни си има нова най-добра приятелка и това е Джорджина Родригес, пише "Сън", позовавайки се на свой източник. Двете си станали близки, тъй като семейство Рууни има имение в Чешър, а именно там къща взе и Кристиано Роналдо, след като се завърна в "Манчестър Юнайтед", така че двете са и съседки.

За съжаление на г-жа Рууни, тя не може да изпълни текста на песента "две съседки, две кокетки", тъй като Джорджина хич и не ще да заживее като типична английска футболна съпруга и избягва публичността. Самият Уейн Рууни, днес мениджър на "Дарби Каунти", е приятел с Кристиано от времето, когато бяха заедно в състава на "червените дяволи" между 2004 и 2009 година. Освен това и големите им синове са в една футболна школа и тренират заедно. 

Реклама

Откакто Роналдо се нанесе със семейството си в Чешър, Колийн е първа помощничка на новодомката и я ориентира къде-какво из квартала, откъде може да се купят неща, като се започне от храни до мебели и атрибути за вътрешния дизайн. 

В същото време "Сън" припомня, че вече повече от година Колийн е в съдебна война с предишната си най-добра приятелка, съпругата на звездата на "Лестър" и националния отбор Джейми Варди - Ребека. Г-жа Рууни съди Беки, като я обвинява, че е продавала личните й тайни на таблоидите. Искът е за един милион английски лири, но разходите за адвокати и съдебни разноски вече надвишиха повече от два пъти тази суми. А и не се вижда как Колийн ще спечели това дело, което й бе разяснено от адвокатите. Но тя не се отказва и ги уволни, след което нае нови.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама