Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10287967 www.bgdnes.bg

Камбуров поля ЧРД с Преслава

Парти в Пловдив за 41-вата годишнина 

Мравчо му свири, Сашо Роман също пее на купона 

С чалга звезди футболистът Мартин Камбуров отпразнува 41-вия си рожден ден.

Голмайстор №1 на родното първенство отбеляза личния си празник в пловдивско заведение, където, случайно или не, се оказа фолкпевицата Преслава. Двамата често са заедно по партита, което даде повод преди точно една петилетка сериозно да се заговори, че двамата са имали връзка. Специални отношения между двамата така и не бяха доказани официално, но в момента са и невъзможни, тъй като и двамата са сериозно обвързани и имат деца.

Преслава не пропуска да поздрави рожденика, като пее специално за него, а в купона се включва и чалга легендата Сашо Роман. Двамата изпълнители спретват неочакван дует за кеф на футболиста на "Берое", който си прави селфита с изпълнителите и снима видео от специалния момент.

Реклама

В лъскавото празненство се включва и великанът на цигулката Атанас Славов-Мравчо, за когото няма невъзможни неща за свирене. Той умело акомпанира на Преслава и Сашо Роман, докато вият гласове. Двамата предпочитат да пеят седнали на масата, вместо да стават на сцената, но въпреки това се получава силен купон. Дори нападателят се опитва да припява на гласовитите си приятели, като му се получава добре.

По-рано през годината се появиха кадри, на които се вижда, че Мартин е бил гост на партито по случай рождения ден на Преслава. През юни купонът е бил в столично заведение, като футболистът е бил в компанията на своята половинка. Сега чалга дивата вероятно му е върнала жеста и забавлението е факт.

На личния си празник Камбуров остави своята следа и в Музея на "Берое". От тази седмица копие на "Златната обувка", получена от Община Стара Загора, ще напомня на всички за рекордното 254-ото попадение, което играчът отбеляза със "зелено-бялата" фланелка. По този начин той задмина в голмайсторската класация на нашето първенство легендата Петър Жеков.

Навръх 41-вата годишнина на нападателя се появи информация, че Камбуров обмисля отказване от футбола, като според слуховете той ще окачи бутонките на стената още през зимата. Досега няма официално потвърждение на тази информация, но Камбуров на няколко пъти е казвал, че ще продължи да играе не само до падането на рекорда за най-много голове, което вече се случи, а докато има сили. А от купоните и изявите му на терена личи, че се справя добре засега.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама