Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10288157 www.bgdnes.bg

Красавицата от "Фермата" Лора с гадже тузар

Сексапилната бизнес дама обикаля света с любимия си Самуил

Гадже тузар си има най-сексапилната участничка във "Фермата" Лора, видя "България Днес". Красавицата е сериозно обвързана от няколко години. Името на избраника й е Самуил Янакиев. Той е с няколко лета по-възрастен от 24-годишната брюнетка.
Самуил развива свой бизнес. При това доста успешен. Това е причината двойката да живее в лукс - кара скъпи коли, живее охолно и си позволява постоянни почивки.
Любимият на красивата участничка във "Фермата" редовно я изненадва със скъпи подаръци - дали ще е букет от 101 червени рози или пътуване в чужбина.


Двойката обича лукса и глезотиите. За последната година са обиколили куп екзотични дестинации - Дубай, част от гръцките острови, Рим, Париж и други европейски столици.
В България предпочитат да почиват само на най-тузарските и скъпарски места из родината ни.
Колкото и мъжете от "Фермата" да се опитват да привлекат вниманието й, Лора е вярна на любимия си Самуил. Брюнетката е най-обсъждането име в продукцията.
Когато идва време Лора да се къпе, започват и коментарите.
"Всички плакнат око, когато видят Лора да влиза под душа, само че те не са толкова експресивни като мен", споделя с усмивка на устата съфермерът й Любомир.


Лора обича истински и за нищо на света не би зарязала Самуил. Тя е луда по него и вярва, че бизнесменът е точният мъж за нея. Въпреки че е заедно от няколко години, двойката няма годеж. И не бърза със сватбата, защото на този етап са щастливи и така.
Лора умело крачи по стъпките на своя любим. Естествената хубавица развива бизнес, различен от този на Самуил.
Тя има собствен онлайн бизнес. Изработва дрехи и аксесоари. А голямата й мечтата е да отвори собствен цех.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама