Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10290244 www.bgdnes.bg

Лолита дава безплатни съвети

Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, раздава съвети онлайн. Красивата рускиня се върна към свое любимо хоби, докато придружава най-добрия ни тенисист на турнирите в Америка.

Тя възстанови блога си Beaty & Lifestyle, който бе създала преди няколко години. Сега Лолита се върна към него в един от двата си профила в инстаграм.

Реклама

"Не гоня абонати и никога не съм рекламирала никого - сподели Османова. - Но искам да върна блога в предишния му живот. Блогът Beauty & Lifestyle се завръща!!! Пишем думата "Ура!" под поста, защото, въпреки че не гоня бройка, искам да знам, че сме заедно! Нека компенсираме загубеното време."

Тя добави, че публикациите ще са основно на руски.

"Знам, че имам много англоговорещи последователи. Надявам се бутонът "превод" да е активен", обясни Лолита.

Първият пост, който Лолита направи, бе посветен на грижата за косата. Тя разкри рецептата на домашната маска, която ползва за своята руса грива. Последва и такава за ръцете. Нея рускинята също приготвя в домашни условия.

Лолита отправи и съвет към последователките си как да пазаруват дрехи по-евтино. Тя сравни модели от висшата мода с астрономически цени с такива от по-масови марки. Разликите са почти невидими с изключение на сумата, която ще се плати за дрехата. Османова даде няколко впечатляващи примера с тоалети, които самата тя има в гардероба си.

"В гардероба ми можете да намерите както скъпи неща, така и такива на "познати имена". Основното нещо е да ги подберете правилно?! И не можете да различите скъпо нещо от евтино. Не обичам да плащам само за ИМЕ. Особено що се отнася до основни неща", категорична е тя.

Съветите на Лолита не се ограничават само до модата. Тя пише за пътувания, книги, филми. В последния си пост дава напътствия от психологията, която изучава в момента. Тя показва на фенките си как да използват Практиката за развиване на увереност в себе си и как да се справят с психоемоционалния стрес. Постовете на Османова се радват на огромно одобрение от последователите й, които я засипват с коментари.

Реклама

В момента Лолита е с Гришо в Индиън Уелс и го подкрепя от трибуните. Тя отпразнува победата му над Райли Опелка с чаша пенливо вино. Направи го на красива поляна край тенис центъра.

"Наздраве, мои приятели", написа Османова.

Рецепта за маска за коса от рускинята

2 супени лъжици обикновена сол. 2 супени лъжици синя глина (може да я направите и с всяка друга, но синята е по-добра). Вода "на око", така че сместа да е гъста като заквасена сметана. Етерично масло: розмарин, лимон, портокал или чаено дърво 8-10 капки.

Нанесете върху влажен скалп, втрийте внимателно в корените. Ако кожата ви е чувствителна, не масажирайте. Просто нанесете върху нея и оставете за 15 минути. След това изплакнете с топла вода и нанесете подхранваща маска.

Ползите: Активира кръвообращението. Регулира дейността на мастните жлези. Ефективно действа срещу пърхот и косопад. Увеличава ефекта на други козметични средства за грижа за кожата. Косата остава чиста по-дълго време.

Реклама
Реклама
Реклама