Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10292882 www.bgdnes.bg

Топмодел на планетата чака рожба

Подготвя се за най-важната роля 

Мис Планет 2014 Мина Попова ще стане майка за първи път 

Миска чака първата си рожба.

Топмоделът на планетата за 2014 г. Мина Попова е в трепетно очакване за най-важната роля, а именно да стане майка.

25-годишната красавица сподели кадър на наедрялото си коремче, от който си личи, че е в напреднала бременност и вероятно ще роди в края на тази или началото на следващата година. На снимката Мина е с приказна синя рокля, придържайки корема си, а на главата й блести короната от конкурс за красота.

Реклама

Мина, която е виртуоз на шахматната дъска, но през 2013 г. решава да се качи за първи път на подиума, ограничи изявите си на котешката пътека след началото на световната пандемия. Имайки няколко титли зад гърба си, сред които Мис Планет юнивърс 2013, Топмодел на планетата България 2014, Мис Абитуриентка 2015.

В свои интервюта признава, че няма да се откаже от моделството, но и от шаха, с който се запознава още като ученичка. Като шахматистка тя има няколко отличия, сред които и златен медал на олимпиада в Италия.

По-късно решава официално да затвърди позициите си над логическата игра, затова завършва Спортната академия със специалност "Треньор по шах".

Заради пандемията от коронавирус Попова осъществи и още една мечта, а именно да стане маникюристка. За кратко време преминава няколко курса и успява да се наложи с добър дизайн за нокти.

Успявайки да балансира през годините с професионалните си ангажименти, днес Мина е на старта на най-важната житейска мисия, с която също несъмнено ще се справи.

Реклама
Реклама
Реклама