Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10295758 www.bgdnes.bg

Уанда заряза Икарди заради проститутка

Той съсипа още едно семейство, беснее сексбомбата

Сексбомбата Уанда Нара заряза мъжа си Мауро Икарди заради проститутка!

Нападателят на ПСЖ е изневерил на съпругата си с жрица на любовта, разкрива самата Уанда. Тя веднага е била шута на мъжа си и вече изтри всичките им общи снимки в социалните мрежи.

"Ти унищожи още едно семейство заради проститутка!", написа бясната красавица. Засега не са ясни повече подробности, но най-вероятно става въпрос за системни изневери.

Реклама

Уанда и Мауро са женени от 2014 година, като имат две момичета. Още при събирането си двойката предизвика огромен скандал. Дотогава Уанда бе женена за неговия бивш съотборник Макси Лопес, с когото имат трима синове. По това време Мауро е на 19 години и преминава в "Сампдория", като именно Лопес го взима под крилото си. Двамата се сближават, като по-възрастният с 10 години Макси приема Мауро в дома си, запознава го със съпругата си Уанда и децата си. Те обядват и вечерят заедно, посрещат Коледа. По някое време Икарди хлътва по Уанда, а впоследствие тя зарязва Макси. Според него палавата съпруга започва да му изневерява с Мауро далеч преди да се разделят.

"Бяхме близки с Мауро, но не съм изневерявала с него на Макси - твърди от своя страна Уанда. - Той ме лъжеше постоянно, в един момент ми писна и се разделихме. Продължих да съм в контакт с Мауро и нещата между нас потръгнаха."

Болката за Макси Лопес е огромна, а предателството никога няма да бъде забравено. Тримата синове на Лопес и Нара остават с блондинката, а тя се жени за Мауро съвсем скоро след развода със съотборника и приятеля му. В Аржентина и Италия това е централна тема, като отношение взима дори Диего Марадона.

"Икарди е едно копеле - изригва Дон Диего в телевизионно предаване в Аржентина. - Макси Лопес го прие в дома си, направи го част от семейството си. Хората без принципи и морал, които не уважават приятелите си, за мен са мъртви."

Днес Икарди отново е грешник, като ситуацията е също толкова неприятна. Дали Уанда ще прибере неверния си съпруг, само времето ще покаже.

Реклама
Реклама
Реклама