Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10302886 www.bgdnes.bg

Джейми Реднап се ожени

В мрачните времена на пандемия бившият футболен национал на Англия и звезда на "Ливърпул" и "Тотнъм" Джейми Реднап се ожени за приятелката си Фрида Андерсон.

Подобни светски партита биваха заклеймявани на Острова като инкубатор на зарази, но вече не, тъй като с голям процент ваксинирани Великобритания вече почти забрави за вируса. И сватбата на Джейми и Фрида беше приета от феновете и обществеността като весело и щастливо събитие в мрака.

Реклама

48-годишният Джейми и 11 години по-младата му булка очакват след месец да се роди и първото им общо дете. Младото семейство се врече във вярност в Старото кметство в Челси, Западен Лондон, а купонът бе в заведението "Скотс" в квартал Мейфеър. Сред гостите, разбира се, бяха бащата на младоженеца - Хари Реднап, със съпругата си Сандра, големият приятел на Джейми и бивш съотборник Франк Лампард с половинката си Кристин, както и още 30 гости - роднини и близки до семейството.

Бившият футболист има двама синове от първата си съпруга Луис, докато Фрида е родила цели четири деца от американски брокер на хедж фондове. Двамата пресни младоженци се запознаха през пролетта на 2020 г., като за Джейми това бе първа по-сериозна връзка след развода с първата му съпруга през 2017 г. Самата Луис, която запази фамилията Реднап, преди години поиска развода, защото семейният живот пречел на професионалния й път, а и се чувствала самотна, тъй като мъжът й често отсъствал, най-вече през уикендите, първо като футболист, а после и като коментатор. След дълго търсене на нова любов и купища секси фотоси в социалните мрежи бившата г-жа Реднап се усети и поиска отново да върне у дома Джейми, но той затвори тази страница от живота си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама