Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10303751 www.bgdnes.bg

Мейзер халосана от дърво

Клон паднал върху главата на скандалната миска в Санта Барбара

На косъм от смъртта се оказа Анита Мейзер! По време на буря клон се стоварил върху главата на скандалната миска! Това разказа в социалните мрежи самата тя, след като прескочи трапа, видя "България Днес".

Инцидентът станал в Санта Барбара, докато Мейзер кръстосва Америка надлъж и шир. На петия месец от своето приключение късметът й изневерил. Черната вдовица, както е известна миската заради присъдата за смъртта на съпруга й Николай Димов, първо загатна за случилото се със стори в профила си. Тя се пусна от спешното отделение на болницата в града.

Реклама

"Какво ли не преживях до момента, това е част от моя живот. Падам, натъртвам се цялата, едвам вървя, чувствам се полужива понякога. Преди броени дни в Санта Барбара на централната им пешеходна улица ми падна клон на главата, имаше много силен вятър и мислех, че е последният ми ден на земята. Бях готова за следващото измерение! Дори ми беше любопитно да видя и да се върна и ви разкажа как е при тях", споделя Анита.

Заради случилото се тя е трябвало да прекъсне обиколката си, но се радва на стотиците благопожелания и молитви за възстановяването си. "Все още съм жива и продължавам да страдам, радвам, плача, смея и да живея, защото Бог иска, а всички клетви се стопиха пред положителните пожелания и безброй молитви. Ще си поживея, докато Бог ме прибере при хората, които обичам и те мен, а дотогава следват красиви чудеса! Ако пък внезапно си отида, не ме забравяйте, всяка ваша молитва ще бъде чута отвисоко", коментира бившата пандизчийка.

Тя съветва последователите си да се пазят при силен вятър, за да не им падне нещо на главата, защото от собствен опит е разбрала, че много боли.

Наскоро Мейзер помоли приятелите си за финансова помощ, за да може да продължи пътешествието зад океана. Не е ясно дали те са се отзовали, но на клиповете, които пуска, се вижда, че миската кара голям бял джип на фона на покачващите се цени на горивата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама