Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10306242 www.bgdnes.bg

Жената на "черната овца" от "Ахат": Простирам прането с тъмни очила

"Простирам със слънчеви очила, защото имам алергия от слънце. И като ходя на море, постоянно съм с пижама и балсами по лицето като някаква мумия." Това каза жената на Звезди от "Ахат" - властната директорка на детска градина от сериала по Би Ти Ви - "Татковци" - Силвия Драгиева. Актрисата през смях разказва, че по време на снимките на "Татковци" са пили истинско шампанско, не имитация. "И се бяхме напили, едва се прибрах", смее се Драгиева. 40-годишната Силвия не обича да напуска страната, защото има "страх от отвличане". "Тази година обаче мисля да направим пътешествие до Трансилвания с приятели, дано се осъществи", смее се втората жена на Звезди от "Ахат".

Като най-запомняща в живота си случка червенокосата Силвия смята пререканията с проф. Стефан Данаилов. "Когато кандидатствах за неговия клас в НАТФИЗ, той поиска да изиграя жена, която е посетила лош ресторант, и да си представя, че след това съм получила стомашни проблеми.

Казах, че не искам по този начин да представя образа, а да го сменя - да съм посетила хубав ресторант и съм супер доволна, а не ходя до санитарния възел през три минути. Той побесня и така и не ме прие в класа си. След това учих в колежа "Любен Гройс" в класа на Георги Новаков", разказва Силвия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама