Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10309221 www.bgdnes.bg

Любимецът на "Фермата" Цоньо: Хъркането ми вече липсва на участниците

Най-накрая издоих крава, имахме вкъщи, но никога не съм доил!

Кой е той

Цоньо Трифонов е един от най-емблематичните участници в тазгодишното издание на "Фермата". Роденият в село Крушево мъж бе сърцето и душата на стопанството. 51-годишният шофьор бе любимец на всички. Историята на Цоньо е суперинтересна. На два пъти той опитва да сложи край на живота си, но... не успява. Какво е научил от шоуто, Цоньо разказа в специално интервю за "България Днес".

- Цоньо, с какви емоции напуснахте "Фермата"?

- Суперпозитивно. Доволен съм. Запознах се с много хубави хора. Всички ги обичам. Оставих си сърцето в шоуто. Показах си истинското лице в предаването, не съм се преструвал. Нямах маска, бях себе си. Не съм искал да се харесам на някого. Държанието ми във "Фермата" бе оценено и от приятели и близките ми, което е най-важното за мен.

Реклама

- Как ви посрещнаха в родното Крушево? Герой ли сте за жителите му?

- Радват се за мен, доволни са от изявата ми. Най-щастлива е майка ми, аз живея с нея. И вече си има другар. Видях децата и внуците най-накрая, след повече от месец.

- Как решихте да участвате в шоуто? Някой ви даде съвет, или решението е ваше. И за кой път кандидатствате?

- Обичам такива шоута. За втори път подавам документи за "Фермата". Първият бе още в началните сезони. Един път съм кандидатствал и за "Сървайвър". Не съм очаквал, че ще ме изберат тази година за "Фермата". Бях изненадан, че ме одобриха. Много се зарадвах, защото си сбъдвам една мечта. Тръгнах за шоуто с най-голямо удоволствие. След като разбрах, че ще сме в манастир, ентусиазмът ми стана още по-голям. Аз съм силно вярващ в Бог. А най-хубаво бе, че ще възстановяваме храм.

- Бяхте любимец на всички - останалите фермери ви имаха за баща. Защо се стигна до толкова ранното ви отпадане?

- Може би бях малко негативен. Моето поведение като фермер на седмица не се хареса на всички. Исках да вкарам повече дисциплина. Но младите ме разбраха по грешен начин. Затова и два пъти бях ратай. Младите искаха да ме изкарат. Не ме използваха като човек, който се майтапи, шегува, интересен е. Можех да покажа още повече от моите качества. Кофти ми стана, че напуснах толкова рано. Исках да остана още 2-3 седмици, но нямаше как. Въпреки всичко не се сърдя на никого. Както казах, обичам всички от "Фермата".

- С какво ще запомните престоя си във "Фермата" и на какво ви научи участието ви?

Реклама

- Шоуто ме научи, че можем да бъдем единни. Първите няколко седмици никой от нас не мислеше за награди, стратегии. Но така се случи, че трябваше да се започне с тях. Не искам да се карам с никого. Уча се цял живот. Най-накрая издоих крава! Имали сме вкъщи, но никога не съм доил. Е, отидох във "Фермата" и се научих (смее се).

- Успя ли "Фермата" да ви пробуди - както е мотото на този сезон?

- Успя, да. Вярващ човек съм. Видях много мои грешки. Моите съселяни ми казаха за други елементи, които съм показал и трябва да променя. Вече действам в тази посока. Ще се променя. Така че мога да заявя, че "Фермата" ме пробуди.

- Споменахте, че сте силно вярващ. В този сезон на формата има много участници, които не признават вярата. Успяхте ли да им помогнете да открият пътя към Бог?

- Вярвам в Бог за себе си. Щом попът, който идваше при нас всяка седмица във "Фермата", не може да им повлияе, няма как аз да го направя. Всеки вярва в нещо. Без значение в какво. Аз в Бог, те в друго. Това е.

- С кой участник ви беше най-хубаво и приятно във "Фермата"?

- С абсолютно всички. Към никого не тая лоши чувства. Приятели сме с останалите. Нямам лоши спомени от изявата ми в шоуто. Без значение, че сме се карали, си ги уважавам. И не мога да кажа лоша дума за никого.

- Не оставихте останалите участници да спят много, поне това се вижда в част от кадрите. Сърдеха ли ви се, че хъркате толкова силно? Имаше ли съвети как това може да спре или поне да е по-леко?

- Никой не ми е правил забележка. Никой не ми се е е сърдил. Всички знаят, че това е дефект, неизбежен. Другите свикнаха с хъркането ми. Като бях ратай и далеч от групата, им е липсвало. Когато съм си тръгнал, също им е липсвало хъркането ми. Това са думи на напусналите шоуто.

- Кой е вашият фаворит за победата в този сезон?

- Залагам на Живка. Тя ми е най на сърце. Живка е мъжко момиче. Борбена, искрена, откровена. Харесва ми.

- Как реагираха останалите фермери, когато им разказахте, че на два пъти сте опитвал да се самоубиете?

- Темата възбуди любопитството им. Някои си мислеха, че е лъжа и се правя на интересен. Но най-накрая ми повярваха. Аз имах смелостта да си призная за тези действия. Нормално е, не съм първият, който пробва да се самоубие.

- Съжалявате ли днес за опитите да сложите край на живота си?

- Не. Никога не съжалявам за нищо. Каквото съм направил, значи е трябвало. В онзи момент така съм мислил и съм го направил.

- Какво следва оттук нататък за вас след края на формата. Ще продължите ли да сте шофьор, или ще смените попрището?

- Продължавам да си живея живота. Всички ме харесват такъв. Ще си гледам внучетата. Ще готвя вкъщи, много обичам да го правя. Особено когато имам гости. Готвя без рецепти. Затова и не съм готвач (смее се).

- Вашата нова приятелка и колежка от "Фермата" Деси сподели любопитно видео преди дни. На него се вижда как предлагате брак на нейна приятелка. Намерихте ли отново любовта, или сте се отказали вече?

- (Смее се.) Това е шега. Майтап. Иначе много години търся голямата любов. Но тя сама ще ме намери. Съдбата си решава. Когато дойде, ще се случи. Имам желание да бъда с някого, да споделя живота си, къщата си. Но всичко е Божа работа.

Реклама
Реклама
Реклама