Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10321504 www.bgdnes.bg

Рая Пеева е виновна за Вики от "Мастило"

Кой удря рамо за възхода на Терзийска?

Таткото на актрисата Пейо шлифова вокалистката за пеене на сцена

Рая Пеева е виновна Вики Терзийска да стане толкова успешна певица.

Чаровната блондинка, която освен актриса е и водеща, удря едно рамо на музикантката в началните години на кариерата й.

Оказва се, че двете ги свързва дългогодишно приятелство. То датира от тийнейджърските години. И продължава до днес.

Реклама

Вики винаги ще е задължена на Рая, че я урежда в група "Спринт", откъде тръгна шеметната й кариера.

Още преди да стане популярна и нашумяла в България, Терзийска пее по никому неизвестни заведения. Там тя е забелязана от Рая Пеева, чийто баща е легендата на група "Спринт" Пейо Пеев.

"Дойде при мен и ми каза, че е намерила момиче, което пее супер добре. Чула я в на някаква изява в заведение. Препоръча ми я. Може да се каже, че Рая откри Вики Терзийска", сподели пред вестника таткото на водещата на "Преди обед" Пейо Пеев.

Вики е взета в група "Спринт" след съвета на Рая. Легендарният музикант Пейо Пеев шлифова Терзийска за сцената. И я превръща в истинско бижу.

Близо година Вики е част от бандата. По-късно тя става вокал на младата поп група "Мастило". И жъне успех след успех. А останалото е история.

Реклама

"Виктория е много добра приятелка с дъщеря ми. Благодарение, че ние я показахме на сцената. Много приятно момиче е. Има огромен талант, който разви правилно", казва за Терзийска фронтменът на "Спринт".

Пейо Пеев твърди, че никога е имал проблеми с Вики. Дори когато й съобщават, че искат групата да е само от мъже, Терзийска приема без никакви сръдни.

"Прие всичко нормално. Разбра ни. Не съм видял никого лошо от нея. Когато се видим, което е рядко, винаги ме прегръща и ми благодари за шанса, които й дадохме", добави Пеев.

Реклама
Реклама
Реклама