Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10324161 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Локо" (Пд) Александър Тунчев: Идваме в "Надежда" за победа!

"Локомотив" (Пд) пътува към стадиона в "Надежда" само с мисълта за победа. Треньорът на "черно-белите" Александър Тунчев е категоричен, че отборът му ще направи всичко възможно, за да върне Купата на България отново в Пловдив, а това минава през задължителен успех днес срещу "Локомотив" (Сф). Осминафиналният двубой е от 15 ч. и ще бъде излъчван директно по Диема спорт.

"Отборът ни стабилизира изявите си и тръгваме с добро самочувствие за мача с "Локо" (Сф) след две победи и едно равенство в последните три мача - заяви Тунчев пред "България Днес". - Съперникът ще бъде домакин на собствения си стадион в квартал "Надежда", а не на националния "Васил Левски", което ще бъде предимство за тях. Всеки отбор се чувства най-комфортно, когато играе на своя терен. По отношение на нашия състав, няма да може да разчитам на наказания Милош Петрович и на контузения Венсан Марсел. Останалите са на линия за двубоя. През последните няколко години "Локомотив" (Пд) играе сериозна роля в турнира за Купата на България и желанието ни е да продължим тази традиция. А защо не и да си осигурим място в евротурнирите чрез надпреварата."
От ръководството на "Локомотив" (Сф) съобщиха, че феновете ще могат да си направят бърз тест за COVID-19 непосредствено преди мача с "Локо" (Пд) в пункт до стадиона. С отрицателен тест или зелен сертификат ще може да се влиза на трибуните. Столичните "железничари" няма да могат да разчитат на бразилеца Октавио, който е наказан заради натрупани жълти картони.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама