Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10324974 www.bgdnes.bg

Лекарски Батман - костюм хит за Хелоуин

Палавите облекла бързо се изкупуват 

Дегизировките с тоалетна хартия модерни и тази година 

Детски костюми на лекари супергерои се сред най-търсените в навечерието на Хелоуин, показа проверка на "България Днес".

Дегизировката пресъздава характерния Батмански костюм с пелерина, който е трансформиран с типичната бяла медицинска престилка. Логото на гърдите е бял кръст върху червен фон, а допълнителен аксесоар към облеклото е бяла маска, която напълно се вписва в пандемичната обстановка през последната година. Хелоуинският костюм се продава за около 50 лева, като може да се поръча и онлайн. За 15 лева по-малко може да се сдобиете с костюм на ветеринарен лекар, който включва риза, панталони, роба и шапка. Ако искате да имате стетоскоп и плюшено животно, трябва да броите допълнително средства.

Реклама

Варианти има и за порасналите любителки на Хелоуин. Секси тоалет на медицинска сестра в черно или бяло са продава за 53 лева, като включва къса рокля и шапчица. Тъмният дизайн, при който има и колан, е значително по-скъп и се продава за 89 лева. На същата цена е и костюмът на медицинска сестра зомби за възрастни. Продуктът, който е от 100% полиестер, е един от най-търсените и бързо се изчерпва, споделят търговци. Десетки облекла като хирург и костюм на медицинска сестра от Втората световна война са другите популярни варианти, като стойностите им варират от 31 до 67 лева.

Проверката показа, че за наближаващия празник се продават и костюми на медицинска сестра за мъже. Моделът също се радва на голям интерес и е пред изчерпване, а цената му е 58 лева.

Все така силен е интересът и тази година към облеклата от тоалетна хартия - продуктът, който свърши рекордно бързо по магазините веднага след началото на пандемията. Тоалетната хартия може да бъде използвана за страховития празник и по друг начин. Ако искате да сте мумия, но и да сте актуални, забравете обвиването на тялото с бинтове. Развийте ролката и се омотайте с тоалетния аксесоар. Няма гаранция, че ще сте плашещи, но със сигурност ще впечатлите приятелите си. А и бонусът е, че няма да давате пари за костюм, а ще използвате наличностите си вкъщи.

Хелоуин e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорещите страни. Началото си води от келтския езически ритуал Сауин и е един ден преди честването на католическия ден на Вси светии. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива, ще им "изиграят номер".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама