Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10327367 www.bgdnes.bg

Моделка ражда от Ернандес

Звездата на "Милан" Тео Ернандес има няколко повода да почерпи. Той пребори коронавируса и тези дни навърши 24 години. Но най-радостната вест за него е, че ще става баща.

Половинката му Зоуи Кристофали ще го дари с дете, обяви списание Oggi. Моделката е бременна, като според слуховете очаква момче.

Реклама

Преди няколко месеца Ернандес и половинката му се разделиха изненадващо. За по-малко от месец футболистът успя да си върне любимата. И явно не са се бавили с увеличаването на семейството.

"Ти си моят живот! Честит рожден ден, Любов моя! Днес е специален ден. На теб, който си моят луд, моят довереник, моето рамо и моето всичко... Пожелавам ти само най-доброто, винаги ще бъда тук за теб! Обичам те!", написа Зоуи по повод рождения ден на футболиста.

Ернандес и Кристофоли са заедно от година и половина. Връзката им започна през февруари 2020-а. Тео не е първият футболист в живота на Зоуи. Преди него тя имаше кратка авантюра със звездата на "Манчестър Сити" Серхи Агуеро.

Сексапилната любителка на татуировките се изявява като модел и блогър. Обича да провокира в социалните мрежи с горещи кадри, които видимо допадат на последователите й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама